top of page
Αναζήτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ- ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ «Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΗ»

Ο σύλλογος "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" πραγματοποίησε μια ενημερωτική ομιλία-δημόσια συζήτηση για το ευρύ κοινό με θέμα "Η επικοινωνία στην οικογένεια του καρκινοπαθή», στη Σκόπελο και τη Γλώσσα , το Σάββατο 9/2/2019 και την Κυριακή 10/2/2019

, αντίστοιχα. Εισηγήτριες, η κ. Λίζα Μάνλι, νοσηλεύτρια- ειδικευμένη στην Ανακουφιστική Φροντίδα, μέλος του ΔΣ του συλλόγου και η κ. Μαρία Καφαντάρη, ψυχολόγος, συντονίστρια του συλλόγου.

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί και συμμετείχαν επαγγελματίες υγείας , συνεργάτες και μέλη του συλλόγου , η δημοτική αρχή καθώς και λοιποί φορείς του νησιού της Σκοπέλου.

Στο πλαίσιο της εν λόγω ενημερωτικής δράσης του "ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ", η κ. Μάγδα Πατσή , Πρόεδρος του συλλόγου, έκανε μια σύντομη ενημέρωση για τα πεπραγμένα του "ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" και τους μελλοντικούς του στόχους, αρχικά, και στη συνέχεια ακολούθησε μια σύντομη εισήγηση από τις ομιλήτριες και συζήτηση με το κοινό, το οποίο συμμετείχε αρκετά ενεργά, παραθέτοντας τόσο τις σκέψεις του και τις απόψεις του για το θέμα, αλλά και τη βιωματική του εμπειρία.








bottom of page