top of page
Αναζήτηση

«ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ»

Έγινε ενημέρωση: 1 Φεβ 2023


Ο Φάρος Σκοπέλου σε συνεργασία με το Skopelos Cycling και τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Εθελοντών Φίλων Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών, σας προσκαλούμε να τιμήσουμε όλοι μαζί την Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων του Καρκίνου, φορώντας το μπλουζάκι μας και παίρνοντας το ποδήλατό μας για να δώσουμε το δικό μας μήνυμα.

Φέτος ο Ποδηλατικός Γύρος στην Αθήνα θα έχει υβριδική μορφή: Κυριακή 5 Ιουνίου θα είναι όλοι στο Ζάππειο και από εκεί θα ξεκινήσουν μια μεγάλη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας. Παράλληλα, σε όλη την Ελλάδα, οι φίλοι μας θα βγουν για τη δική τους ποδηλατάδα και θα ανεβάσουν τη φωτογραφία τους στα social media, δίνοντας το μήνυμά τους ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

Έτσι εμείς εδώ στην Σκόπελο, ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα και θα ξεκινήσουμε με αφετηρία το ασκληπειο και θα καταλήξουμε στο δημοτικό καφενείο. Τη διαδρομή θα την φτιάξουμε με τον Παναγιώτη μας.


Φέτος το πακέτο εγγραφής περιλαμβάνει βαμβακερό μπλουζάκι και σακίδιο πλάτης. Κόστος συμμετοχής 6€.

Σας καλούμε όλους να συμμετέχετε στη δράση μας και να σταθείτε στο πλευρό μας, στο πλευρό των ασθενών και των οικογενειών τους, αλλά και να τιμήσετε τη μνήμη όσων έχασαν τη μάχη με την ασθένεια.

Όσοι επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή πρέπει να ενημερώσουν μέχρι τις 25 του μήνα το πολύ, ώστε να κάνουμε την εγγραφή, να προωθήσουμε τις συμμετοχές για να μας προμηθεύσουν με μπλουζάκι και σακίδιο έγκαιρα. Τα παιδιά θα πρέπει να συνοδεύονται από κάποιον ενήλικα η κάποιο παιδί ηλικίας 16+ που θα έχει την ευθύνη του. Οι συμμετέχοντες να ενημερώνουν και για το νούμερο της μπλούζας που επιθυμούν.


Για πληροφορίες ή συμμετοχές μπορείτε να ενημερώσετε τον Παναγιώτη Προβιά ή τη Μάγδα Πατσή (6982734750).

Ραντεβού την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 9 πμ. στο ασκληπείο!!


Αν θέλετε να μάθετε και περισσότερες πληροφοριές για τον σύλλογο και τη συγκεκριμένη δράση ανατρέξτε εδώ: https://www.anticancerath.gr/


bottom of page