top of page
Αναζήτηση

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ

Tην Κυριακή 24/10/21 πραγματοποιήθηκε στη Γλώσσα Σκοπέλου η δράση ενημέρωσης από τον σύλλογο "ΦΑΡΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" σχετικά με την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου,κ. Ντάκη, κ. Τζανετή και κ. Ρούσσος, ενημέρωσαν για τη δράση του Φάρου Σκοπελου και την προσφορά του στην κοινωνία της Σκοπέλου. Παράλληλα η κ. Ντάκη μίλησε για τον καρκίνο του μαστού, την πρόληψη και τη μαστογραφία που σώζει ζωές, διάβασε άρθρο από το "Άλμα Ζωής" σχετικά με τα τελευταία ιατρικά νέα γύρω από την έρευνα για τον καρκίνο του μαστού.

Στη συνέχεια , στο προαύλιο του ναού , μοιράστηκαν τα ενημερωτικά φυλλάδια από το "Άλμα Ζωής" και το ενημερωτικό φυλλάδιο του "ΦΑΡΟΥ ΣΚΟΠΕΛΟΥ".

Ο "ΦΑΡΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ" ευχαριστεί θερμά τον π. Αλέξιο Παπασταμούλο για τη στήριξη και τη βοήθεια στο έργο του. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι στο Λουτράκι, η δράση του ΦΑΡΟΥ υποστηρίχθηκε από την κ. Εύα Καραμεσίνη, η οποία στο cafe της είχε το ενημερωτικό υλικό του "Άλματος Ζωής" καθώς και το ροζ κορδελάκι σε κάθε πελάτισσα της.





bottom of page