Δωρεές

Ο Φάρος Σκοπέλου εξαρτάται από δωρεές και χορηγίες ώστε να μπορούμε να χρηματοδοτούμε τις υπηρεσίες μας και να υλοποιήσουμε τους σκοπούς του συλλόγου.

Κάθε ευρώ βοηθάει! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους ιδιώτες και τα ιδρύματα που μας έχουν υποστηρίξει στην προσπάθειά μας μέχρι τώρα να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής των ατόμων με καρκίνο και άλλες σοβαρές ασθέ­νειες.

Όταν ένα αγαπημένο πρόσωπο φεύγει απο την ζωή, συχνά τα κοντινά πρόσωπα θέλουν να κάνουν μια δωρεά εις μνήμη του, σε μια μη κερδοσκοπική οργάνωση. Εάν θα θέλατε να προσφέ­ρετε μια δωρεά στον Φάρο Σκοπέλου, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 24240-22341 για περισσότερες πληροφορίες. 

 

Συγκέντρωση χρημάτων για τον σύλλογό μας:
 

Εάν είστε οργάνωση ή κοινότητα, π.χ. εκκλησία, σχολείο, και θέλετε να μας βοηθήσετε να συγκεντρώσουμε χρηματα για το σύλλογό μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε την ιδέα σας.

 

Μπορείτε να μας υποστηρίξετε οικονομικά με τους εξής τρόπους:

1. Κατάθεση χρηματικού ποσού στο λογαριασμό μας στην Τράπεζα Πειραιώς. 

     IBAN:  GR02 0171 1000 0061 0004 0030 545 

     SWIFT-BIC:  PIRBGRAA

 2. Στo γραφείo μας-κάτω από το (πρώην) ΚΑΠΗ Σκοπέλου- ή στα κουτιά του συλλόγου που θα βρείτε σε διάφορα καταστήματα,ξενοδοχεία και δημόσιες υπηρεσίες  στη Σκόπελο και τη Γλώσσα.

3.  Πατώντας το παρακάτω κουμπί για να κάνετε απευθείας δωρεά.