Σχετικά με δωρεές

 

     Οι δωρέες μέσω υπολογιστή (online) για την περίοδο 2012-2015 προορίζονται για δύο συγκεκριμένες    δραστηριότητες:


- Την οικονομική ενίσχυση για κάλυψη εξόδων ιατρικής φροντίδας σε ανθρώπους που χρήζουν άμεσης βοήθειας.

- Την  οικονομική ενίσχυση για ανακουφιστικές θεραπείες, όπως φυσιοθεραπεία, ρεφλεξολογία και άλλες πιθανές θεραπείες ανακούφισης, διαθέσιμες στο νησί.


Εκτιμούμε κάθε περίπτωση ξεχωριστά, με κριτήρια όπως η φάση, η οξύτητα της νόσου και η οικονομική κατάσταση του/της ασθενούς και καθορίζουμε το ποσό και το μήκος της χρηματοδότησης σύμφωνα με αυτές τις ανάγκες και το διαθέσιμο απόθεμα του «Φάρου» τη δεδομένη στιγμή.

 

Οι δωρεές για την περίοδο 1 Φεβρουαρίου 2017- 31 Ιανουαρίου 2018, προορίζονται για τις εξής δραστηριότητες:

-Την απρόσκοπτη συνέχιση του πιλοτικού προγράμματος το οποίο εκπονεί ο σύλλογος στο διάστημα αυτό, με στόχο την αναβάθμιση των παρεχόμενων  υπηρεσιών υποστήριξης σε καρκινοπαθείς και άλλους βαριά χρόνιους ασθενείς.

-Τη δημιουργία διεπιστημονικής ομάδας ανακουφιστικής φροντίδας, η οποία θα δραστηριοποιείται στο νησί της Σκοπέλου,με μακροπρόθεσμο στόχο την επέκταση της δράσης του συλλόγου και στα άλλα νησιά των Β. Σποράδων.


Αν θέλετε να μας ρωτήσετε ο,τιδήποτε πριν κάνετε τη δωρεά σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 24240 22341 και στο email του συλλόγου.
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το 90% της δουλειάς που πραγματοποιείται για την καθημερινή διαχείριση της φιλανθρωπίας γίνεται σε εθελοντική βάση.  

Παράλληλα με το σύστημα δωρεάς μέσω υπολογιστή (online), προσπαθούμε και με άλλους τρόπους να βρούμε πόρους για μια ποικιλία άλλων δραστηριοτήτων, με σκοπό να πραγματοποιήσουμε όσο το δυνατόν ευρύτερους φιλανθρωπικούς στόχους.  Να είστε όμως σίγουροι πως οι δωρεές σας μέσω υπολογιστή (online), θα χρησιμοποιηθούν μόνο στους παραπάνω αναφερόμενους τομείς.

Επιθυμούμε να έχουμε τα σχόλιά σας και θα εκτιμούσαμε να μας στείλετε προτάσεις για άλλους τρόπους εξεύρεσης χρηματοδότησης που δεν έχουμε ερευνήσει ακόμη.  Στείλτε μας τις ιδέες σας στο email του συλλόγου ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 24240 22-341.